Στρατιωτική γιόγκα; μόνο για παιχνίδια

Yoga_Joes

Σχεδιαστής και επιχειρηματίας ο Dan Aramson από το Σαν Φρανσίσκο, εισάγει ένα νέο νόημα στην γιόγκα στάση Πολεμιστής Ι με αυτά τα διασκεδαστικά και εφευρετικά είδωλα στρατιωτών που σχηματίζουν τέλειες στάσεις γιόγκα.

Αυτά τα μιλιταριστικά πρότυπα των παιδιών από τον αμερικανικό στρατό, συμβόλιζαν την ωμή δύναμη και τη δράση με τα παρατεταμένα όπλα τους, έτοιμα να πυροβολήσουν, αλλά η σειρά Yoga Joes έρχεται να αντικαταστήσει από αυτά τα πράσινα παιχνίδια τη βία με σύμβολα ειρήνης και ηρεμίας, μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό είδος δύναμης.

Το 2013 ο Dan Aramson ξεκίνησε την παραγωγή τους τεμαχίζοντας και λιώνοντας τα στρατιωτάκια, για να ρίξει το υλικό που προέκυπτε στα νέα καλούπια που είχε κατασκευάσει. Από τότε έμαθε να χειρίζεται 3D λογισμικό στον υπολογιστή ώστε να μπορεί να κατασκευάζει μόνος του από το μηδέν αυτά τα φιλειρηνικά στρατιωτάκια.

Ο ίδιος δηλώνει πως αποφάσισε να κάνει τα στρατιωτάκια της γιόγκα σαν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να φέρει περισσότερους ανθρώπους στη γιόγκα, μιας και έχει αποκομίσει πολλά οφέλη από τότε που άρχισε να ασχολείται και αυτός.

Yoga_Joes(1)

Yoga_Joes(2)

Yoga_Joes(3)

Yoga_Joes(4)

Yoga_Joes(5)

Yoga_Joes(6)

Yoga_Joes(7)

Yoga_Joes(8)

Yoga_Joes(9)

Yoga_Joes(10)

Απάντηση